desc.666 - Zomer editie 2024 - Zaterdag 7 september 2024

desc666 Summer2024 web
Klik afbeelding voor facebook event

Lokale helden en opkomend talent brengen u een diverse namiddag en avond waar een brede waaier van elektronische muziek aan bod komt. β€οΈπŸ’šπŸ’™

Locatie

O.666
Hendrik Baelskaai 27
Oostende

Programma

Food

Deze keer voorzien wij een lekker vegetarisch buffet:

πŸ₯¬ Bouillabaisse met Palestijnse couscous πŸ₯¬

πŸ₯¬ Surinaamse moksi alesi djarpesi met groenten, plantain, zuurgoed πŸ₯¬

De prijs bedraagt €15 per persoon,
inschrijven tot en met 2 september of zolang de voorraad strekt via Google Form >>>>>> HIER <<<<<<<.

Atelier

jamsfeerbeeld
Sfeerbeeld vorige editie

Van 16:00 tot 20:00 gaan we onze gebruikelijke electronische Synth Jam houden achteraan het gebouw. Een tafel vol knopjes, schuivers, toetsen, lichtjes, kabels, synthesizers en drumcomputers. Eye candy in elk geval verzekerd!

Tekenden alvast present voor deze jamsessie: Cottrell, SprΓΌdelwssr, Rvooh, Zeitgeist β€οΈπŸ’šπŸ’™

Wie wil meedoen gelieve vooraf een seintje te geven op deze tijdelijke email: . Laat ons weten wat je meebrengt en wat je nodig hebt. Wij voorzien enkele stekkerdozen, midi clock en mengpaneeltjes, maar extra is altijd welkom. Graag voor 15:30 zeker aanwezig zodat allles op tijd aangesloten raakt!

KantinO

kantinosfeerbeeld
Sfeerbeeld vorige editie

16:00 - Tobie 1 Kenobi β€οΈπŸ’šπŸ’™

De oudere generatie herinnert zich hem vast nog uit een ver verleden in de Crayon, waar hij - geladen met cd’s en minidisks - een eclectische mix van elektronische muziek, jazz en braindance bracht. Ook tijdens het ontstaan van desc, meer dan 20 jaar geleden, was hij een vaste waarde op de lineup. Na een lange pauze keert hij terug naar zijn heimat om de muzikale motor aan te zwengelen.

17:30 - Dejavooh β€οΈπŸ’šπŸ’™

Als één van de drijvende krachten achter desc is hij bijna altijd van de partij, hetzij op de jam, live of als dj. Deze keer verlaat hij even de drukte van de jam om een selectie van ambient, electronica en aanverwanten te draaien.

18:30 - Sanne β€οΈπŸ’šπŸ’™

Als dj is ze inmiddels wereldberoemd in Oostende en omstreken. Zo kon je haar aan het werk zien op de Paulusfeesten, Afro C en binnenkort ook weer op Leffingeleuren. Verwacht een originele selectie wereldmuziek waar je zeker en vast op wilt dansen.

20:00 - Konbini Geisha β€οΈπŸ’šπŸ’™

Deze dansvloerveteraan ruilt haar vaste plaats in de vuurlinie in en neemt de artillerie over. Verwacht geen hitjesbingo en wees ervan verzekerd dat uw Shazam meerdere malen zal teleurstellen. Een mix van new wave, synthpop, EBM en new beat? Yes please!

21:30 - LiLith β€οΈπŸ’šπŸ’™

Op de vorige editie mocht ze de spits afbijten en dat deed ze met glans. Ook onlangs op het Pauluspleintje zorgde ze met een fijne selectie voor een afsluiter van formaat. Schrik niet als je deze vinylfreak ziet jongleren met 80’s pop, house en hiphop 7-inches.

23:00 - Cottrell β€οΈπŸ’šπŸ’™

Na zijn afsluiter op onze vorige editie is het tijd voor iets anders. Wat dat zal zijn, is nog niet bepaald, maar zeker is dat hij ons zal klaarstomen voor de rest van het programma.

00:00 - Nape Wiz β€οΈπŸ’šπŸ’™

Deze Oostendse dj en producer was in het verleden al actief onder verschillende aliassen. Met Nape Wiz brengt hij een nieuwe sound die het resultaat is van alle muzikale invloeden die hem door de jaren heen hebben gevormd. Recent bracht hij een debuutalbum uit waarin hij zonder al te veel regels of beperkingen de randen van het broken beat-spectrum aftast.

01:00 - Tweed β€οΈπŸ’šπŸ’™

Een vaste waarde in de lokale jungle- en drum & bass-scene, en uiteraard ook op onze feesten. Twintig jaar geleden organiseerde hij met het Nirwana Kru collectief de BASS-XL feesten, waarmee Oostende meteen op de wereldkaart werd gezet voor deze scene. Liefhebbers van old school drum & bass zullen hier zeker hun draai vinden.

02:00 - Dj Sprudelwssr β€οΈπŸ’šπŸ’™

We gaan er na al dit moois nog een lap op geven. Wegens een voorliefde voor amen breaks en old school rave muziek kon hij er recent niet aan weerstaan om zijn arsenaal aan UK hardcore fors uit te breiden. En goede nummers verdienen het om gespeeld te worden!

Sponsor

Dankzij P.L.O.V.I.E events kunnen we zoals altijd rekenen op professioneel klank- en lichtmateriaal om dit alles mogelijk te maken. β€οΈπŸ’šπŸ’™

plovie
Klik afbeelding voor contactinformatie

Donaties

Wij organiseren dit uit liefde voor de muziek en omdat er bijna geen gelijkaardige initiatieven zijn in Oostende. We proberen het evenement toegankelijk te houden door geen inkom te vragen.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door de goodwill van onze artiesten, vrijwilligers, de mensen van O.666 en onze sponsors.

Indien je onze werking wilt steunen zal er een donatiebox op het evenement aanwezig zijn waar je een vrije bijdrage in kan werpen. Alvast bedankt! β€οΈπŸ’šπŸ’™

Flyer

fotoflyers
Red Green and Blue

laatste update: 31/8/2024